#ZIIP Beauty Full ZIIP Beauty Kit (Уред за масаж на лицето чрез електростимулация)
Това ръчно нано-ток устройство се свързва с вашия iPhone или IPAD. То доставя на кожата специални електро-вълни, които изглаждат бръчките на лицето и се грижат за деликатната зона около очите. Устройство е подходящо и за превенция и лечение на акне.

Снимка: Press office

То върви в комплект със специален електропроводим гел, който се нанася върху лицето непосредствено преди третирането с устройството. Само след 4-5 сесии кожата се прояснява, става по-стегната, гладка и нежна.

#Beauty Bioscience GloPro Beauty Facial Tool (Уред за масаж на лицето с LED червена светлина)
Чрез стимулацията върху кожата на лицето, това устройство с въртяща се главичка предизвиква производството на колаген, стяга кожата и намалява фините линии на лицето. Помага и за по-бързото възстановяване на раничките след посещението при козметик. Уредът е оборудван с LED червена светлина, подпомагаща за подобряването на цялостното състояние на кожата.

Снимка: Press office

Червената светлина стимулира обновяването на клетките и по-специално подновяването на фибробластите, които произвеждат колаген и еластин. LED е студена светлина, тя се излъчва от полупроводникови диоди и при нея няма отделяне на топлинна енергия, затова тези процедури са напълно безопасни и подходящи за всеки тип кожа.

#Skin Inc Optimizer Voyage Tri-Light (Уред за нискочестотна стимулираща светлинна хромотерапия)
Нискочестотната стимулираща хромотерапия помага за изглаждането и стягането на лицето, като същевременно стимулира кръвообращението. Устройството представлява калейдоскоп от синя, червена и жълта светлина, който докосва нежно кожата на лицето ви, като лекува проблемите, активира кръвообръщението, хидратира, стяга, изглажда бръчки, подмладява, успокоява и носи усещане за невероятен релакс.

Снимка: Press office

Всяка една от светлините се отличава със свое уникално въздействие върху кожата. Червената облекчава и възстановява кожата, жълтата се грижи за нейния блясък, а синята – успокоява възпалената мазна или чувствителна кожа.

#Touch + Glow Facial Acupressure Kit (Уред за лифтинг на лицето чрез акупунктура)
Touch + Glow е нова система за подмладяване, която обещава по-стегната и сияйна кожа и по-малко фини линии само за 30 дни. Това е нежно докосване върху кожата чрез магнетизирана стоманена пръчица. Манипулацията съчетава акупунктура с микроток, ултразвук и LED-светлинна терапия.

Снимка: Press office

Чрез лек натиск върху определени зони на лицето, уредът стяга, изглажда и тонизира кожата, придава й блясък, мекота и нежност.

#Way (Диск с вградени датчици и ултравиолетови лъчи, предоставящ информация за състоянието на кожата)
Този лъскав, с размери колкото длан, диск от Южна Корея, е лесно преносим и притежава впечатляващи функции. Свързано към мобилно приложение чрез Bluetooth, устройството има вградени датчици, които осигуряват информация за всичко – от нивото на влага и ултравиолетовите лъчи до нивата на температурата и влажността на въздуха.

Снимка: Press office

Предоставя информация за състоянието на вашата кожа и полезни съвети за това как да се грижите за нея.

#Mink Makeup Pen Starter Kit (Писалка за ръчно изработен 3D грим)
Изработена по последна технология на инженерната наука, тази цифрова писалка дава възможност за създаването на 3D грим.

Снимка: Press office

Просто качете снимка, на която ясно личи цвета на грима в нея, в приложението Mink Makeup app, дръпнете специфичен нюанс от снимката, след което използвайте същата информация, за да програмирате писалката на съответния избран от вас цвят и да го добавете към прахчето, което върви в комплект с писалката.