Семейство Бекъм отдавна се утвърдиха като абсолютни модни икони. И двамата съпрузи не само са винаги в крак с актуалните тенденции, но дори създават такива. Хиляди хора по света подражават на футболната звезда и бляскавата му половинка както в облеклото, така и по отношение на цялостния им външен вид.

Една от запазените марки на Виктория (наред с елегантните дрешки и слабата фигура) доскоро беше целогодишният й тъмен тен. С тези времена обаче е свършено. Днес бившата спайска мисли, че изкуственият загар я е състарявал и я правел да изглежда като типична „футболна съпруга”.  

36-годишната майка на три очарователни момчета признава, че преди е експериментирала с всевъзможни препарати, за да постигне  блестящ бронзов тен, но е осъзнала, че така съвсем не е изглеждала перфектно.

„Вече не използвам автобронзанти”, споделя Виктория пред списание “People” и разказва: „Понякога кожата ми ставаше направо оранжева, но този външен вид определено остава в миналото ми. Прекалено тъмният тен състарява изключително много и смея да твърдя, че е типичен за клишето „футболна съпруга”.

Певицата обяснява, че и в момента има загар, но той не е изкуствен, а нормалният за всяка жена, която живее под целогодишните ярки слънчеви лъчи на Лос Анджелис. „Наслаждавайте се на естествения цвят на кожата си!”, съветва модната икона всички свои почитателки и жените, които искат да изглеждат по възможно най-добрия начин.

Ние от LadyZone.bg подкрепяме нейния призив за естествен тен и свежа, по-млада кожа.