Най-новият аромат от Avon Femme e вдъхновен от блясъка на червения килим, женската елегантност и чувственост. Великолепният парфюм събира в себе си величествени нотки, които ще накарат всяка жена да се почувства като истинска hоливудска звезда. С изтънчения аромат Femme дамите могат да се облекат със самочувствие на знаменитости, да се потопят в усещането за звезден блясък под светлината на прожекторите чрез елегантна комбинация от искряща свежест, флорален букет от жасмин и магнолия, носещ в сърцевината си чувствен кехлибар.

Премиера на месеца: Спирала за мигли за мега ефект>>

Каква е тайната? Комбинацията от умело контрастирщи помежду си ярки флорални мотиви, възхитителни плодове и топли, чувствени гори. Ароматът се разкрива с пристрастяваща смесица от розов грейпфрут, сочна круша и жасминови венчелистчета. Сърцевината му носи бляскав букет от магнолия, гардения и водна лилия, които заедно създават неповторимо и пленяващо цветно благоухание. Богати, луксозни нотки на кехлибарени гори и сладък мускус придават мек, нежен тон, за да ни обгърне в топлина за един чувствен финал.

Благодарение на така внимателно подбраните съставки, Femme превръща всяка жена в обект на възхищение от всеки, докоснал се до женствената й елегантност, струяща от бляскавия аромат.