Ето го така желаното слънце – показа се и като че ли няма никакво намерение да се крие поне в следващите 2-3 месеца. Сигурни сме, че сте помислили как да се погрижите за вашата кожа, която всекидневно е изложена на слънчевите лъчи. Помислихте ли обаче за деликатната кожа на лицето, която се нужда е от специфична, нежна и кадифена грижа? Ние имаме нещо предвид - крем за лице, който предпазва от вредните лъчи, а освен това е и с тройно действие – изглажда тена, прави го по-сияен и устойчив, когато сте на слънце, а след това се радвате на по-малко бръчки и пигментни петна.

Колежките в офиса вече започнаха да питат кой, къде, колко... :)

А ние пък няма да се бавим с отговора – Vichy Capital Soleil SPF50+, който освен всичко, има широк спектър на защита. Съдържащата се в него хиалуронова киселина пък хидратира 24 часа.



Хубавото е и че е водоустойчив, не омазнява и не оставя бели петна по кожата. Можем да разчитаме и че няма парабени. Разфасовка от 30 мл струва 15.90 лв., а тази от 50 - 27.41 лв.

А за децата, с много чувствителна и нетолерантна към слънцето кожа е предназначен Vichy Gentle Spray Children SPF50+, който може да намерите в разфасовки от 200 мл на цена 31.89 лв.