Знаем, че звездите са ексцентрични и в много случаи могат да ни шашнат с шантавите си идеи и възгледи за живота. С последното си признание ар енд би изпълнителката Тони Бракстън хвърли в дълбоки размисли своите фенове, а и всички, които се интересуват как известните поддържат красотата си. В заснето от дома й видео за „Вог Бюти Сикретс“ тя обяснява, че всъщност вибратор е виновник за добре изглеждащата й кожа на лицето.

“Ще бъда откровена с вас – това тук е вибратор, но аз му казвам ексфолиатор за лице“, казва във видеото певицата, която напоследък се загуби от музикалната сцена.

52-годишната изпълнителка на хита „Unbreak My Heart” започва своята ежедневна рутина пред огледалото, като премахва грима от лицето си и нанася хидратиращи продукти. Тук идва ролята на вибратора - „той активира всички тези мускули“.

„Понякога го слагам във фризера, за да изстине добре и го втривам“, разказва Тони във видеото, демонстрирайки как работи върху зоната под очите.

„Никога не съм го използвала никъде другаде освен на лицето си. Това е просто за ваша информация.“

Видеото беше споделено от Тони и в профила й в Инстаграм, където тя написа „Моята истинска тайна за красота? Вибратор! Използвам го само върху лицето си... честно!“

След като подготвя кожата си, 52-годишната певица се гримира – слага фон дьо тен, подчертава скулите, слага изкуствени мигли и хайлайтър на най-изпъкналите части от лицето си. Пуска косата си и слага подходящи обеци.

Очаква се през август Бракстън да пусне на пазара своя десети студиен албум „Spell My Name”.