Всяка от нас знае своя най-точен размер сутиен, но все пак дали ни е удобен зависи от много неща - от модела, от марката и понякога от това каква е чашката. Всички знаем, че суитенът може да направи чудеса с всеки тоалет - да подчертае не особено големите ни дадености или да прикрие прекалено големите гърди. В този смисъл понякога ни се налага да правим компромис за сметка на удобството. Ние обаче попаднахме почти случайно на тази схема:

Оказва се, че балансът между желания ефект и комфорта е възможен. Името му е Bra Clinic - мястото, където освен чудесни модели бельо (само няколко от тях - на снимката горе), има и бански, ежедневно и оформящо, празнично и булчинско, спортно бельо и такова за кърмещи майки.

Всичко това можете да си закупите след безплатна консултация със специалист, който да ви помогне да се ориентирате в номерацията (чашките на марката са от А до K, а най-малката подгръдна обиколка е 60 см.) и да изберете най-подходящия за вас модел. Накрая ще си тръгнете с персонализирана рецепта за избор на сутиен, изцяло съобразена с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите ви.

Любопитно е, че дори самото обличане на сутиена е препоръчително да се случва по определен начин, който да помогне за оптималното ви удобство. Повече по въпроса обаче ще трябва да научите на място или на сайта на марката.