.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сутиен по мярка

LadyZone.bg | преди 5 години
Бельо
Този път находката ни е... бельо. Какво му е специалното? Освен, че е хубаво, се продава с помощта на уникална схема за измерване на бюста

Всяка от нас знае своя най-точен размер сутиен, но все пак дали ни е удобен зависи от много неща - от модела, от марката и понякога от това каква е чашката. Всички знаем, че суитенът може да направи чудеса с всеки тоалет - да подчертае не особено големите ни дадености или да прикрие прекалено големите гърди. В този смисъл понякога ни се налага да правим компромис за сметка на удобството. Ние обаче попаднахме почти случайно на тази схема:

Сутиен

Оказва се, че балансът между желания ефект и комфорта е възможен. Името му е Bra Clinic - мястото, където освен чудесни модели бельо (само няколко от тях - на снимката горе), има и бански, ежедневно и оформящо, празнично и булчинско, спортно бельо и такова за кърмещи майки.

Всичко това можете да си закупите след безплатна консултация със специалист, който да ви помогне да се ориентирате в номерацията (чашките на марката са от А до K, а най-малката подгръдна обиколка е 60 см.) и да изберете най-подходящия за вас модел. Накрая ще си тръгнете с персонализирана рецепта за избор на сутиен, изцяло съобразена с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите ви.

Любопитно е, че дори самото обличане на сутиена е препоръчително да се случва по определен начин, който да помогне за оптималното ви удобство. Повече по въпроса обаче ще трябва да научите на място или на сайта на марката.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?