.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сладки керамични касички, захарнички и кутуйки за бижута

LadyZone.bg | преди 4 години
Керамика
Снимки: Elephant Bookstore
За любителите на оригинални подаръци - британски "сладкарски" ретро дизайн

Вече сме ви споменавали за "Elephant Bookstore", когато си поговорихме с Рубен Лазарев за любимите му приказни герои. Тогава той ни напомни защо Туве Янсон е толкова страхотна писателка, а сега ние от своя страна ви представяме няколко твърде симпатични предмета, които могат спокойно и с чест да се нарекат находки.

Ако по някаква причина сте пропуснали да забележите това кокетно и уютно място, което от 2010г. привлича любителите на богатото разнообразие от оригинални английски заглавия и ценителите на красивите и различни подаръци, сега (защо не?) е моментът да го преоткриете.

Любимите приказни герои на хората, които продават… книги

Керамика


Ние си харесахме тези керамични касички, чайник, захарнички и кутуйки за бижута с британски ‘’сладкарски’’ ретро дизайн. Те са популярни сред деца и възрастни, които не искат да порастнат. Намираме ги подходящи за подарък за рожден или за нерожден ден.

Керамика


Преобладаващите ярки тонове и десени на точки са вдъхновени от 60-те години на 20 век и със сигурност са повод да ни се хапва нещо сладичко всеки път, когато ги погледнем. 

Ако ви харесва идеята, книжарницата се намира на ул. Шишман 31, а ако сте далеч от столицата - www.elephantbookstore.com

Създатели и собственици са двама англичани Макс Брийдс и Матю Уилис

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?