Самоувереността e най-важният фактор, за да си точно толкова красива, колкото си. Бъди неотразима и стилна в любимата си рокля, разходи се с финес по дансинга или пък го остави безмълвен по време на среща.

Първо обаче открий подходящия тоалет за твоя тип тяло – така ще подчертаеш краката и фигурата си още по-добре:

* Ако тялото ти е с крушовидна форма, заложи на три-четвърти панталони, които се разкрояват.
* Ако тялото ти е с формата на пясъчен часовник, избери къси панталонки, къси поли или мини поли, тип колан.
* Ако тялото ти е с формата на ябълка, заложи на разкроени поли.
* Ако тялото ти е с формата на обърнат триъгълник, избери разкроени къси поли, или съчетай къси поли и панталонки с колан.

Това обаче не е достатъчно - предлагаме ти новата самобръсначка Venus & Olay, която комбинира най-добрата технология за бръснене на Venus с професионалната грижа за кожата от Olay. И всичко това в един продукт, който подобрява качеството на бръснене и помага възстановяване хидратацията на кожата.

Защо я препоръчваме? Системата от 5 ножчета на Venus осигурява по-комфортно бръснене като следва контурите на тялото и така постигаш по-гладко бръснене с минимален шанс да пропуснеш нежелани косъмчетата. Вградените омекотяващи плочици на Olay съдържат овлажняващи елементи и съставки, които подхранват кожата я правят божествена на вид и на допир:

•вазелиновото масло защитава кожата и запазва влажността й:
•глицеринът помага за постигането на божествен блясък;
•маслото от кокум е от семейството на какаовото масло и маслото от ший. Тези масла са широко използвани в кремовете заради своите омекотяващи свойства, защото се абсорбират бързо от кожата и я запазват овлажнена и здрава.

С Venus & Olay ще откриеш идеалната комбинация за перфектно изглеждащи крака.

Бъди готова за червения килим всеки ден, разкрий богинята в себе си и бъди самоуверена през цялото време. А всички ние знаем, че когато си самоуверена, романтиката няма да те подмине.