Лаковете са сред най-модните асксесоари този сезон. Предлагаме ви цветове, с които няма да останете незабелязани на гребена на модната вълна!

Max Effect Mini Nails са вдъхновени от най-впечатляващите ревюта на топ дизайнерите от световните седмици на модата.

Цветната палитра на Mini Nails може да ви превърне в моден хамелеон, а благодарение на мини размера им можете лесно пуснете няколко в чантата си и винаги да сте готови за смяна на визията в последната минута.

"С няколко смели цвята под ръка можете да правите чудеса върху ноктите си. Нюансите на Max Effect Mini Nails са като капки вдъхновение от модните тенденции за пролет/лято 2013. Ярките цветове на ноктите чудесно контрастират на тенденцията към бледите и нежни цветове по очите и устните. Именно това е и мотото на новия сезон - "Смел минимализъм". Така че забавлявайте се, експериментирайте и и създавайте визии, току-що слезли от модния подиум”, казва Пат Макграт, международен гримьор на Max Factor.

Миниразмерът на Max Colour Effect Mini Nails не е случаен - винаги можете да намерите място за любимите си цветове в дамската си чанта, да се развихрите, когато си поискате и да създадете свои собствени тенденции.

Знаехте ли, че цветовете, които избираме за ноктите си всъщност казват много за нас и влияе на начина, по който на подсъзнателно ниво ни възприемат околните? Научете повече >>