През следващите две седмици ще се потопим в света на киното и дългите, изразителни мигли. Сигурно се чудиш как точно двете неща се допълват? Ето как – ако обичаш да гледаш филми и не изпитваш затруднения да познаеш заглавието им по зададена сцена и актриса, то ще имаш шанса да се бориш за нашите награди – 10 спирали за мигли от Maybelline New York - The Colossal Go Extreme Volum, за да пърхат очарователно миглите ти, докато гледаш любимия сериал.


Какви са условията:
Всеки делничен ден в продължение на две седмици на сайта ни ще пускаме по един стопкадър от известен филм, на който присъства и популярна актриса. Твоята задача ще е да познаеш заглавието на филма и името на актрисата, както и да оставиш верния отговор като коментар под статията. Всеки ден чрез томбола ще теглим по един печеливш измежду всички дали верен отговор на загадката от предния ден. Той ще бъде обявяван в новия материал с новата загадка.

Към днешната загадка>>>

Тук е моментът да напомним и на господата, които редовно четат ladyzone.bg, че те също могат да се включат в играта ни и да изненадат своята половинка.

И така, надяваме се, че първата задача е ясна – на картинката горе има актриса, която пък участва в един много известен филм. Коя е тя и кое е заглавието на филма? Хайде, първата спирала за мигли от Maybelline New York очаква своята собтвеничка...