Днес ви представяме последната тенденция, която е специално за дамите, които винаги са си мечтаели за възхитителни светли кичури, но никога не са се решавали на подобна стъпка. Флуидното изсветляване на коса ще ви помогне да постигнете плавния ефект, който желаете и дори ще ви позволи да подремнете.

Измислено от стилистката Кейт Лин Кристоферсън, флуидното боядисване изисква клиентът да е легнал, за да може косата му да бъде напълно достъпна за „рисуване”. Именно това е, което прави Кейт. Косата бива разпределена на кичури, след което боята бива разпределяна равномерно така, че да бъде постигнато перфектно преливане на цветовете.

Макар и Кристоферсън да практикува този метод от повече от 2 години, новаторството ѝ доби популярност след пост в Instagram.

Стилистката се надява флуидното боядисване да набере още повече скорост, тъй като то ни предлага „наистина красив и естествено изглеждащ цвят, който отразява индивидуалността ни”.

Дойде време да играем заедно. За да участвате отговорете правилно на следния въпрос:

- На коя италианска компания принадлежи козметичната марка Vitality's?

Една от вас ще спечели сешоар по избор и маникюр в център за красота Terra Spa, с висококачествените продукти на Vitality's, CND и DR. RENAUD. 

В края на месеца ще изтеглим името на големия късметлия.