.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пеперуда с часовников механизъм

Диана Георгиева | преди 5 години
Пеперуда
Или защо Стенли Кубрик може спокойно да си вземе портокалчетата под мишница и да даде път на няколко не толкова дълбокомислени, но красиви... пеперуди

Е, да, няма много пеперуди навън в момента, но това съвсем нищо не значи. Например със сигурност не значи, че не мога да се накича с някоя и друга пъстра хубавица с крилца. Всъщност като се замисля, напълно съм способна да си боцна поне две на ушите, една на косата или... защо не - да си обеся една на врата. Та, развъртяна в тази посока на размисли и пеперудени страсти (звъннат, дръннат и офейкат), попаднах на ето този екземпляр:

Пеперуда

Напомня малко на предмет от някоя приказка и току виж връща времето или прави някоя друга магична шмекерия - например, подозрително възможно е да има способността да показва точния час винаги, когато погледнете дисплея на телефона си.

Цената е малко по-висока от тази на килограм портокали (добре де, струва повече от няколко килограма ) - 108 долара, обаче е уникат и е направена от злато и сребро, че даже е и ръчна изработка. Още по-хубавото - можете сами да изберете цветовете, дизайна и изобщо всичко - просто трябва да се свържете с авторите. Което можете да направите ето тук.

Ами, успех!
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?