Малко по-гладка кожа, с малко по-равен тен, малко по-невидими бръчки, малко по-стегнат овал, малко по-незабележими пори… „Малко по-…„ се превръща за нас в мантра за красота, която си повтаряме от сутринта, когато нанасяме фондьотен и пудра на лицето си, до вечерта, когато ги сваляме и нанасяме подхранващ крем по скулите и шията.

А понякога наистина е нужно малко.

Повече свежест на кожата ще си осигурим чрез кремовете на NIVEA, които освен с приятна текстура, подобна на сметана, са и с нови кутии, с много приятен дизайн. Некола де Ман създава три впечатляващи женствени дизайна, в които са комбинирани завладяващи цветовове и мотиви.

Птичи полет - запленено от цветните, деликатни колибрита, вдъхновението за този дизайн идва от движението и живота, от цветните повтарящи се мотиви и ритъма.

Отражения на пеперуди - отразява формите и цветовете на крелете на нощните и дневните пеперуди, повлияни от психеделичните дизайни на 60-те години на 20-и век.


Цветни мечти - вдъхновена от концепцията за живота на една снежинка, идеята се ражда през един студен зимен ден в Лондон. Всяка снежинка е уникална – със своя собствена  очароваща и сложна красота. Кремовете хидратират кожата в дълбочина, за да усещате кожата си мека и свежа.

 

 

Имате нужда тенът ви да е по-равен, а порите по-малки? IDÉALIA на идеалният вариант за това. Само след 1 месец употреба новият крем на Vishy прави кожата с по-гладка повърхност, равен цвят и без бръчки. Възстановява слой след слой, клетка по клетка. Кожата е освежена в дълбочина, a лекият перлен завършек я прави сияйна. Активната съставка в него е екзотичната комбуча. В комбинация с аденозин за обновяване на епидермиса на кожата, термалната вода Vichy с укрепващо и успокояващо действие, с хидратиращия глицерин и с подхранващо масло от ший (във варианта за суха кожа) кремът изглажда повърхността на кожата, изравнява цвета и намалява бръчките. Има лека текстура, която не оставя мазни следи по кожата, и изключително приятен аромат с основа от дърво и мускус, сърцевина от букет от бели цветя и акцент от листа от чай.



Новата антиейдж линия MATRICIANE на Bioderma пък се бори с един от най-големите страхове на жената – бръчките.

За финал лицето ви се нуждае от малко повече светлина. Защото човек възприема за положително и добро всичко светло и ярко, и за отрицателно – всичко тъмно и мрачно. Lumi Magique на L’Оreal е ултрасветлинен флуид, който дава нужната доза светлина. Той съдържа Andersen Liquid - съставка, която се състои от ламелни частици с геометрична форма и лек блестящ ефект.

Фондьотенът Lumi Magique пък осигурява 24 часа хидратация и 12 часа отразяване на светлината. Той придава на кожата около 33% по-сияен вид.

„Интелигентните“ цветни частици превръщат текстурата на Nude Magique BB Cream в цветна текстура. Специалните пигменти, „затворени” в микрокапсулите на формулата, се активират при нанасяне и освобождават цветовете. Кожата се трансформира мигновено пред очите ви.

Светлинния завършек може да нанесете с изящния и изкусен Мat’ Мagique – лек мус от L’Oreal с микромехурчета, които придават копринена мекота на кожата. Полупрозрачната гелообразна субстанция абсорбира лъщенето и позволява проникването на светлината. Себумът е абсорбиран, като същевременно е възстановена изключителната сияйност на тена на лицето.