Косата ти може да се възползва от благодатните свойства на етеричните масла от камелия, слънчоглед, страстно цвете и ливадина и в същото време да бъде боядисана по най-иновативния начин, за който си чувала досега. Маслата не само подхранват косата, а спомагат за максималното проникване на боята в корените и по цялата дължина. Извлечените етери повишават нивото на алкалните вещества в косата и позволяват на оцветителите да проникнат максимално дълбоко. А, и да не забравяме, че не съдържа амоняк...

Сигурно вече се питате за коя боя за коса става дума?

Garnier Olia e създадена върху силната база на концентрираните масла и технологията ODS. Продуктът е вече на българския пазар, готов да впечатли всяка дама, която ще му довери красотата и здравето на косата си. Почитателките на марката могат да избират между 21 нюанса на живи, наситени, плътни и ослепителни цветове.



Досега технологията ODS се използва само при професионалните продукти за боядисване в салоните за красота. Garnier дава на жените невероятната възможност да се възползват от тази иновативна технология в домашни условия. Новата боя за коса не съдържа амоняк, а за създаването й са извлечени етерични масла от камелия, слънчоглед, страстно цвете и ливадина.

Тази иновативна технология на тониране повишава силата на цвета и придава на косата осезаемо по-здрав вид. Инструментален тест показва, че употребата на Garnier Olia води до 35% по-мека коса и по-силен блясък. Благодарение на своята формула, тя предотвратява грубия и избледнял вид, и видимо подобрява състоянието на косата.

Приготвянето на първата трайна боя за коса без амоняк с концентрирани масла е наистина приятно преживяване. Кремовете се смесват бързо и лесно, превръщайки се в невероятна хомогенна текстура. А миризмата на амоняк е заменена от фин, деликатен и женствен аромат с леки плодови нотки на лайм, ананас, ябълка и круша, допълнени с елементи на дива роза, жасмин, гардения, пачули и др.