Това горното не е грешка. Имаше една история, на която преди време много се смях  -  "Какво би правила, ако имаше машина на времето?" - "Бих направила винаги да е слънчево времето" - Деси, 22 години, манекенка (мерси, Араб:)).

И понеже и на мен ми се иска да мога да си поръчвам какво да е времето, но пък нямам машина... си намерих часовник. Не съм сигурна, че на обяд ще ми гарантира слънце, а следобед - топъл и красив залез, обаче поне няма да ме занимава с цифри. А и както казва баща ми - "Закъснял човек не бърза" - така че - този тик-так ми е повече от идеален. Бих си го окачила в коридора, за да съм сигурна, че когато излизам, а стрелките отдавна са минали позицията на благоприличието, положението е... ами, whatever. Както се казва - спокоен дух за здраво тяло. Или пък задава още един отговор на въпроса "Каквоо е времееетооо вътре в теееб?"



Подобен калабалък от сбъркани понятия (почти по Тери Пратчет, ама не баш, щото всъщност е по Деси) ласкаво ни приканва да оставим времето и... времето, и да хвърлим едно око на мястото, от което можеш да си поръчаш този симпатяга, на който без да искам (е, добре де, не точно) приписах един куп "не съвсем в час" способности  - www.uncommongoods.com. Цената му е 22 долара.

Еми, колко да струва едно слънчево време в крайна сметка?