CELLularAnti-Age се казва най-новата серия на Nivea против бръчки – серия, която помага на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин. Тя подмладява самите клетки на кожата с уникален активен коктейл от високо ефективни съставки – екстракт от магнолия, късоверижна хиалуронова киселина и креатин.

Иновативната формула против стареене стимулира активността на клетките и процесите на възстановяване в тях, като научава старите клетките да се държат като по-млади. SPF15 и UVA система защитава кожата от вредните слънчеви лъчи, преждевременното стареене и предотвратява появата на старчески петна.

Серията NIVEACELLularAnti-Age включва три продукта: дневен, нощен и околоочен крем. При редовна употреба на дневния крем, формулата намалява бръчките, прави кожата по-здрава и стимулира естествените обновителни процеси на кожата. Със SPF 15 и защита от UV лъчи.

В нощния крем, грижовната формула с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин, поддържа регенерацията на кожата през нощта, за да намали бръчките, укрепва кожата и обновяването ѝ.


Богата формула бързо се абсорбира от кожата и нежно се топи, оставяйки неустоимо чувство за комфорт и ефикасност.

Леката формула на околоочния крем с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин е специално разработена за деликатна кожа около очите.


Хидратира дори и чувствителна кожа, изравнява фините линии около очите и оставя кожата моментално освежена.