Лейди Гага сподели, че напоследък се притеснява за косата си. 24-годишната певица, която е добре известна с честите промени във външността си и с афинитета към странните прически, се тревожи, че оплешивява, тъй като използва твърде много боя, която изтощава косъма.

Платиненорусото е трудно за поддържане, особено ако си родена брюнетка, какъвто е случаят с Гага. Това обаче не е всичко.Освен, че работата й изисква перфектна прическа, Лейди Гага използва и много грим. Както неведнъж сме казвали, да си махаме грима преди сън е от изключителна важност за свежия вид на сутринта, а и изобщо. Певицата обаче няма време за такива неща - на въпроса колко пъти седмично си ляга с "нацапано" лице, тя отговаря „Седем. Не е добре за кожата, но съм благословена с добри гени.”

Изненадващо, Лейди Гага съобщи, че вече не използва изкуствени мигли, защото смята, че са старомодни, съобщава БГНЕС. "Смятам, че е по-модерно да слагам само очна линия", разкри певицата. Миналата седмица беше съобщено, че Лейди Гага ще получи награда за стил на Съвета на модните дизайнери на Америка. Тя ще й бъде връчена на церемония на 6 юни.