Обичате да сте с хубав маникюр? Харесва ви и да запечатвате своите красиви моменти? LadyZone и Стар Нейлз - България ви канят да участвате в нова игра с награди.

Споделете снимка с маникюра си като коментар под поста на Facebook стената на LadyZone до 29 август. Шестима от вас ще получат прекрасен комплект за маникюр от SNB Professional (3 в 1 заздравител, основа, топ лак, лак за нокти Люба, лак за нокти Миглена, крем-гел за ръце и тяло Магнолия и крем за нокти и кожички).

Правила на играта: 

1. Снимай маникюра си

2. Сподели го на Facebook стената на LadyZone

3. Сподели с приятели и събери най-много харесвания

Начало на играта - понеделник (22.08)
Край - понеделник (29.08)

6 награди ви очакват!
За трима от вас, чиито снимки съберат най-много харесвания.
За трима от вас, чиито снимки харесат редакторите на LadyZone.

Какво може да спечелите?

Козметичен комплект за маникюр, който включва - 3:1 заздравител, основа, топ лак, лак за нокти Люба, лак за нокти Миглена, крем-гел за ръце и тяло Магнолия и крем за нокти и кожички; всичко това в прекрасен козметичен несесер в цикламен цвят.

Повече за продуктите

Заздравител, основа, топ лак (15 мл) - заздравява ноктите, хидратира ги и възстановява тяхната еластичност. Съдържа витамин Е, екстракти от ехинацея, листата на маслиново дърво и касис. Предпазва естествените нокти от пожълтяване. Създава дълготрайно гланцово покритие, което защитава лака за нокти от увреждане и го прави по-дълготраен.

Лак за нокти Люба (15 мл) - светлорозов пастел, изключително актуален, нежен и чист цвят, който ще превърне маникюра в стилно допълнение към летния аутфит на всяка дама. Формулата на всеки лак за нокти на SNB Professional е 5 Free – не съдържа толуен, дибутил фталат, формалдехид, формалдехид ресин и камфор. Четката на лака е плоска, стабилна и плътна, със здрави, средно дълги власинки. Оформена е да задържа цвета в себе си, а при допир с ноктите да се разтваря като ветрило и да покрива по-голяма площ само с едно движение. Това гарантира равномерното и лесно нанасяне на покритието.

Лак за нокти Миглена (15 мл) - може да се използва самостоятелно или в комбинация с друг цвят, на който да придаде различен ефект. Този лак е комбинация от бели и розови точки и пръчици, които създават свеж акцент в летния маникюр. Формулата на всеки лак за нокти на SNB Professional е 5 Free – не съдържа толуен, дибутил фталат, формалдехид, формалдехид ресин и камфор. Четката на лака е плоска, стабилна и плътна, със здрави, средно дълги власинки. Оформена е да задържа цвета в себе си, а при допир с ноктите да се разтваря като ветрило и да покрива по-голяма площ само с едно движение. Това гарантира равномерното и лесно нанасяне на покритието.

Крем-гел за ръце и тяло Магнолия (30 мл) - перфектната хидратираща грижа през лятото с изключително нежна и лека текстура. Попива мигновено след нанасяне, без следи от излишно омазняване и оставя върху кожата нежен аромат с нотки магнолия. В състава на този крем са включени овлажняващи съставки като глицерин, урея, хиалуронова киселина, алантоин и АКУАКСИЛ, които подобряват еластичността и хидробаланса на кожата, а добавеното масло от шея я подхранва в дълбочина. Компактният размер на флакона прави крем-гела изключително удобен за дамската чанта. 

Крем за нокти и кожички (20 мл) - уникално съчетание на натурални масла от арган, облепиха и шея. Подобрява състоянието на чупливите нокти и сухите кожички. Хидратира и подхранва кожната гънка, подобрява нейната еластичност, укрепва и изглажда естествената нокътна плочка. За постигане на желания ефект се препоръчва нанасянето му два пъти дневно върху кожичките около нокътя и разнасянето му с нежен масаж до пълното попиване на крема.