Днес ви представяме Thalloderma. Козметична марка, за която, може би, сте чували, може и да не сте.

Основана от проф. д-р Златко Пенев, който е световно признат български медик, и неговата съпруга – маг. фарм. Гергана Пенева, специалист по фармакогнозия, технология на лекарствата и аналитична химия. Компанията е малка и държи изключитално много на качеството. Всеки един продукт от марковото порфолио е разработен по специални формули, предназначени за благополучието на кожата. 

Защото всяка една от нас знае колко е важно кожата ни да бъде здрава и красива, за да се чувстваме добре в тялото си. Днес няма да говорим за един определен продукт... въпреки рубриката ни, защото пълната гама от продукти на българския бранд ни очароваха със своите качество и стил.
Първият продукт, които пробвах ме бе лосионът за тяло за тяло за много суха кожа No:8, който е само по поръчка. Той не само успокои кожата, хидратира я в дълбочина, но и не остави следи по нея. Кремът е без консерванти и трае три дни, като се съхранява в хладилника.
След което се ориентирахме към рафтовете, изпълнени с редици козметични продукти за всичко и за всички.

Гамата е изключително голяма, продуктите висококачествени, а цените... ниски. Да, дами. Кой е казал, че качеството трябва да бъде скъпо. Един крем е на средна стойност от 5 лева.

Животът не е ли прекрасен!

И не забравяйте, че за да бъде кожата ни красива и здрава – козметиката не е достатъчна. Необходимо е да спазваме няколко основни правила:
1. Винаги чистете грима си внимателно преди лягане с тоалетно мляко, след това с измиващ гел и накрая крем!
2. Пийте много вода и се хранете здравословно. Водата и хубавата храна са може би АБВ-то на красотата.
3. Съхранявайте правилно козметичните продукти: затваряйте плътно капачките и не ги дръжте на топло.