Ярките червила са вечен хит – за тях сезонът е без значение. Те привличат внимание и са акцент в облика, придават завършен вид на всяка визия, а нюансите избираме според впечатлението, което искаме да оставим. Със сигурност обаче вие имате любим цвят. Цвят, който винаги сте искали да сложите, но се притеснявате, че зъбите ви няма да изглеждат толкова бели. Е, ще ви научим как да се справите с този сложен за всяка любителка на ярките червила казус.

#Червеното червило е безсмъртна класика. И противно на митовете, то отива на всяка жена – всеки нюанс на кожата, косата, очите, зъбите... Готови сте да спорите, че вие сте изключение? Не сте. Червеният цвят има десетки нюанси. За дамите, чиито усмивки не са сияйно бели, правилен избор е червено червило, но не с оранжев, а със син подтон. Такова е Ruby Woo на MAC.

#Фуксията е прекрасен, любим и коварен цвят. По-труден от червеното, тук също трябва да следите внимателно за оранжев нюанс в червилото. И да бягате от него. Подходящ вариант е номер 20 от колекцията червила на Кейт Мос за Rimmel.

#Оранжевото е актуален и привлекателен за лятото цвят, но в случай, че не сте от късметлийките с искрящи зъби, то е добре да го избягвате, или поне да го използвате само като лек глос, който да придаде само нюанс на устните ви. Такъв е кораловият нюанс на Maybelline Baby Lips – Peach Kiss, който освен цвят, ще даде на устните ви и хидратация.

Снимка: Press office

#Най-лесни за комбиниране и подходящи почти за всеки цвят зъби, са лилавите и червилата в цвят berry. Тъй като техният подтон е естествено синеещ, малко вероятно е да се случи грешка. Бордото също е лесен за носене цвят, защото е тъмен и естествено дава илюзия за по-бели зъби.

Снимка: Press office

Не забравяйте, че когато носите ярко червило, то тенът ви трябва да е добре изравнен, тъй като цветните устни карат несъвършенствата да изпъкват. Експериментирайте с различните текстури, цветове и нюанси. Не се страхувайте да носите тъмно червило през лятото. Не ограничавайте сами богатата цветова палитра. И последно - бъдете дръзки.