2018-а определено е нейната година. Всички следят какво ще облече, дали ще си сложи косата зад ухото, как се гримира, какви аксесоари използва. Меган Маркъл несъмнено бавно се превръща в модна икона. С наближаващата кралска сватба през май месец любопитството около нейната особа още повече се засилва.

Снимка: istockphoto.com

За щастие, и преди, и сега Меган държи изцяло на натуралната си визия – лицето й никога не е било гримирано до неузнаваемост, а косата й често виждаме пусната на небрежни вълни.

За тайната на перфектната визия на актрисата и бъдеща съпруга на принц Хари говори нейната бивша гримьорка и фризьорка Лидия Селърс. В интервю за Refinery29 тя споделя, че Меган се придържа към минимално количество грим по лицето си, стремейки се да подчертае това, което притежава, вместо да го прикрива.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

36-годишната Меган е уверена в себе си и предпочита минимализма що се отнася до грима.

„Всеки път, когато я гримирам, тя има една специфична молба „Не може ли само да подчертаем луничките ми? Не искам тонове фон дьо тен“, обяснява Лидия Селърс.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво по-хубаво от това да не се срамуваш да покажеш всичко, което подчертава естествената ти красота! Дори и смятаните в миналото за враг на всяка жена лунички!