Лека-полека се доближаваме до есента и започваме промяната с продуктите за устни. Заменете розовите и коралови глосове, подходящи за летния сезон, с по-дръзки нюанси на червеното, както и телесни тонове с металиков ефект. Разгледайте селекцията ни от осем нови червила от есенните колекции на различни козметични брандове, налични в страната.

Urban Decay Vice Lipstick (Blackmail)

Снимка: http://www.sephora.com/

Това червило е така пигменирано, че само с едно нанасяне получавате пълно покритие и интензивен цвят. То е дълготрайно и подхранва устните, тъй като съдържа комплекс от хидратиращи масла (алое вера, жожоба, илипе и бабасу). Идва в разнообразни тонове, като един от най-подходящите за сезона е Blackmail -  тъмен винен цвят.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick (Damned)

Снимка: www.katvondbeauty.com/

Съвсем скоро продуктите на Kat Von D ще откриете и у нас, като едно от най-добрите попълнения на козметичния бранд е Everlasting Liquid Lipstick в цвят Damned (тъмна череша). То е изключително дълготрайно, като издържа около 24 часа. Формулата му съдържа витамин E и слънчогледов восък, които поддържат устните меки.

YSL Tatouage Couture (Black Red Code)

Снимка: www.yslbeautyus.com/

Течното червило Tatouage Couture има революционна формула за ултра матови устни с наситен цвят. То е дълготрайно, като издържа до осем часа. То е перфектният подарък, защото има опция за гравиране върху опаковката.

NYX Slip Tease Lip Oil (Beyond Basic)

Снимка: http://www.nyxcosmetics.com/

Новото олио за устни на NYX хидратира устните, като остава сатенено-матов финиш. Цялата колекция Slip Tease включва 12 нюанса, като един от най-подходящите цветове за есента е Beyond Basic (телесен цвят).

Rouge Dior Limited 2017 Edition (Metallic)

Снимка: www.dior.com

Dior представя този сезон богати нюанси и металикови ефекти върху очите, ноктите и устните. Шестте нови нюанса на Rouge Dior са изкючително стилни. Един от най-подходящите цветове за сезона Metallic е и емблематичен за марката, като е с червен цвят и оранжеви подтонове. 

L'Oreal Infallible Paints Metallics (Moon Lust)

Снимка: www.lorealparisusa.com

L’Oreal е също в крак с бюти тенденциите, като пуска течно червило с металиков ефект. Апликаторът е изключително удобен за прецизно и леко разнасяне на продукта по устните. Той идва в четири нюанса, а ние харесахме Moon Lust.

Too Faced Peach Kiss (Stop Traffic)

Снимка: www.toofaced.com

Новото матово червило на Тоо Faced очарова не само със сладък дизайн, но и с интересни нюанси. От телесни цветове до тъмно червени тонове има подходящо червило за всеки. Формулата му съдържа праскови и сладки смокини, което го прави изключително ароматно.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Lipstick (Midnight Merlot)

Снимка: www.maybelline.com

Ако търсите по-дързък нюанс за есента, заложете на Color Sensational Loaded Bold Lipsticks. Колекцията червила на Maybelline предлага широка гама от цветове (от бяло до тъмносиньо и мерло). Те са изключително пигментирани, като само с едно нанасяне получавате наситен цвят.