В живота на всяка жена настъпва момент, в който кремовете против бръчки, редовните упражнения и поемането на повече вода не вършат работата и не доставят ефекта, който очакваме, а именно – млада кожа.

Здравата млада кожа съдържа колаген, който придава обем, гъвкавост и сила. Като част от процеса на стареене, естественият колаген на кожата се разпада, което води до загуба на обем на лицето. Тази загуба на еластичност и обем води до бръчки, а кожата на лицето се отпуска, и всичко това води до загуба на младежкия й вид.

След като вече е ясно кои са проблемите, водещи до отсряването на кожата, е редно да представим и продукта, който почти мигновено може да се справи с тях – иновативният дермален филър Radiesse® стимулира производството на колаген, възстановява обема и изглажда бръчките.

Ето как кожата ни старее, оставяйки следи върху формата на лицето:


 

 

Независимо от това колко добри са нашите гени, всеки вид кожа в крайна сметка губи своя тонус. Пропорционалността се променя и обемът намалява. Бузите хлътват навътре и провисват. Брадичката се отпуска и лицето става по- широко в долната му част. В резултат: младежката V-образна форма на лицето бавно се обръща надолу и нашата възраст става все по-видима, независимо от това, че се чувстваме още млади.

Как действат филърите за устни>>

Именно в посока връщане не V-контура на лицето действа Radiessе. Придава обратно обем точно там, където е загубен. С нежно моделиране на дълбоките бръчки, хлътналите или увиснали бузи изчезват, а природните лицеви контури се връщат. В галерията може да разгледате снимките преди и след процедурата.

 


Какво представлява процедурата по вкарване на дермален филър?

Тъй като Radiesse™ действа върху множество области, е добре да се посъветвате със специалист преди да си напавите процедурата. А тя представлява инжектиране на филъра на подходящо място, продължава около 30 минути, а ефектът е видим веднага след инжектиране.

Кои области се повлияват от филъра?
Вежди, слепоочия, скули, меката част на ухото, назолабиални гънки, хлътнали бузи, марионетни линии, линия на брадичката, линия на носа, брадичката и дори ръцете.