Мисъл на деня

Не трябва да се грижим всяко нещо да го направим ...

 
 

Как да си направиш временен татус за устни?

Ако се решиш на тази стъпка, ще се радваме да споделиш опит, защо не и снимка на електронния ни адрес ladyzone@btv.bg
  • 818
  • 0
  • 3
    0
Звезди
Снимки: Фейсбук Колаж: Ladyzone

Сега ще ти предложим едно ефектно, различно и свежо решение за твоите устни. Те също заслужават да бъдат забелязани, а понякога да бъдат и аксесоар към твоята шарена или тигрова рокля. Звезди като Джеси Джей, Кели Роланд, Ким Кардашиян, Бионсе и много други използват тази невероятна визия. Оригиналните тигрови, зеброви, розови, бляскави, с рози или сърца устни ще привлекат погледите на всички. Сега ще ви кажем стъпките за постигане на така наречените “Violent Lips” или агресивни устни.

1. Избери своята уникална татуировка от серията на “Violent Lips”  -  това е официалният сайт на фирмата. Тези временни татуировки могат да се намерят и в нашите по-големи козметични магазини.

2. Изчисти устните си. Те трябва да бъдат напълно сухи, за да може правилно да бъде нанесена лепенката.

3. След това наложи лепенката, измери точната дължина на твоята горна и долна устна и изрежи излишното. Като през цялото време устата ти трябва да е отворена, за да залепне правилно.

4. Отлепи лепенката и я постави точно по краищата на твоите устни. Отново трябва да си с отворена уста. Притисни хубаво да залепне и с намокрено с вода памуче мини цялата лепенка.

5. Намокри я добре, за да може лесно да се отлепи.

6. Отлепи много внимателно лепенката.

Готово – вече имаш уникална временна татуировка за твоята нощна изява. Тя ще остане върху устните ти от 4-8 часа. След това е твърде вероятно да започне да се бели, така че спазвай инструкциите.

Ето и едно интересно видео по темата...

Отстраняването на лепенката също е много лесно. С помощта на памуче и лосион за отстраняване на грим изтрий повърхността на устните. Това е.

Ако се решиш на тази стъпка, ще се радваме да споделиш опит, защо не и снимка на електронния ни адрес ladyzone@btv.bg

коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
 
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Ако сте семейни, мили дами, и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите ...

Топ предложения