Оформянето на дълги и извити мигли винаги е било предизвикателство за всички дами, които не могат да се похвалят с натурално красиви мигли. Ето за такива случаи винаги има решение, с което козметиката успява да ни доближава до съвършенството с всеки изминал ден.

L’Oreal Paris създаде Mega Volume Miss Manga, за да осъществи мечтата на всяка дама за ултра обемни мигли и двойно по-отворени очи. Естествено, иновативните технологии са виновникът всичко това да се случва.

Истинската функция на миглите и как да ги предпазваме>>

Конусовидната четка с обхват 360 градуса е нашият съюзник, с който можем да направим долните и горните мигли еднакво обемни и красиви – точно като героините от японските анимационни филмчета. Нейната конусовидна форма улавя горните мигли, а острото връхче позволява лесно да оформим долните. Системата „Flexor” прави четката гъвката, което й помага да достигне до най-малките мигли.

Текстурата на спиралата също е нова – течна, щедра, черна текстура, устойчиви полимери, които фиксират миглите, колагенни сфери с уголемяващи се свойства, които създават механичен обем с 15 пъти по-голям ефект.

7-те правила на красивите и здрави мигли>>


3 стъпки за нанасяне на Mega Volume Miss Manga:


1.Поставете четката хоризонтално в основата на очите.

2.Направете движения в зиг-заг от корена до върха, използвайки системата “Flexor”.

3.Уловете долните мигли чрез острото връхче на четката.

Освен наситеният черен цвят, спиралата може да се намери и в синьо, лилаво и тюркоазено.