Знаем, че звездите имат собствени парфюми, които създават. Кои са най-актуалните сред тях и с кои от тях ще ухаем на пролет? Ето:

Nude by Rihanna – за да сте свежи като плодове


Ако искате да помиришете ароматът на диаманти, то със сигурност трябва да се обърнете към изпълнителката на “Diamonds” – Риана. Или по-точно към лимитираната серия на парфюма й Nude. Всяко шишенце е специално подписано от самата певица и е облечено в „диамантена опаковка”, което гарантира, че парфюмът ще е най-добре изглеждащият в колекцията ви.

Какво да очаквате от аромата му? Връхните нотки са екзотични и плодови - гуава, мандарина и круша. Сърцето на парфюма е изградено от бели цветя – гардения, жасмин и цветове на портокал. Основата е изградена от сандалово дърво, мускус и орхидея.

Jennifer Lopez Forever Glowing – за да се чувствате разцъфнали като цветята


Джей Ло представи аромата през февруари 2013 година, като една добре направена композиция за всяка дама, харесваща нежните и ненатрапващи аромати. Парфюмът покорява с първоначалните акорди на шафран, бял пипер и бял мед. Сърцето е изградено от нероли и жасмин. Основата е сформирана от ирис, пачули и ванилия.

Surprise By Heidi Klum – за да си секси през новия сезон


Това е четвъртият аромат от Хайди. Излиза на пазара през февруари тази година. Той е комбинация от плодове-флорални аромати. За него Хайди казва: „Surprise ще стимулира всички ваши сетива. Ароматът е игрив и секси”. Като връхни нотки ще усетите мандарина и розов пипер, сърцевината е от роза и магнолия, а основата ухае на сандалово дърво и бензоин.

Red Sin by Christina Aguilera – най-съблазнителният парфюм за пролетта


Шишенцето на парфюма е във форма описваща перфектните женски форми, има черна елегантна панделка и е покрито в червена дантела. Какъв по-съблазнителен грях от този да се поддадеш на парфюм... в който можеш да откриеш връхни нотки на червена ябълка и канела, сърцевина от циклама и базови нотки на сандалово дърво, мускус и джинджифил.