Също като дизайнерската чанта или рокля, ноктите са истински моден аксесоар – обагрени в различни цветове, здрави и блестящи. Грижата, желаният цвят и дълготрайност на лака може да получите във всеки салон за красота. Досега. Дойде времето, в което лаковете Essie излизат от разкрасителните салони и идват направо във вашия дом. Вече и в магазините за красота в България.

От близо 30 години лаковете Essie са предпочитани от много жени по света, защото предлагат високо качество на професионално ниво. Излизайки от салоните за красота, стъпвайки на масовия пазар, а от скоро и на българския, лаковете се превръщат в глобална кампания за красив маникюр в домашна атмосфера.

Мисията на марката
Да накарат всички силни и стилни жени по цял свят да се чувстват добре и красиви с уникални и емблематични цветове в над 250 нюанса.

Всеки лак има своя идентичност
Жиеейки в света на цветовете, Essie се насочва не само към търсенето на перфектните гами, но и към правилното им именуване – не става въпрос за цветове, а за личности – така всяка жена избрала определен лак, започва да го чувства като новата си най-добра приятелка.

Каква е формулата за качеството на лаковете?
Дълготрайната формула за устойчивост и уникален блясък, в комбинация с подобрена, удобна за нанасяне четчица и квадратно шишенце, което позволява да използвате продукта до последната капка, са гаранция за успеха на лаковете Essie.