С напредването на възрастта, освен появата на бръчки, се наблюдава загуба на еластичност в кожата. Изчезват блясъкът и свежестта, а контурите на лицето се променят. За да се пребори с този проблем, Eucerin създаде серията Volume-Filler. Тя е разработена специално за жените, търсещи дермокозметично решение с подмладяващ ефект, което нежно възстановява обема на лицето.

Как да се справим с пигментните петна>>

 

Високоефективната формула съдържа три активни съставки, които въздействат върху различни слоеве на кожата. Магнололът – екстракт от кора на магнолия – подобрява състоянието на кожата, като увеличава броя и размера на клетките, даващи обем. Олигопептидите стимулират синтеза на колаген, ускоряват метаболизма на кожата и подобряват взаимовръзките, които се осъществяват между клетките при по-млада кожа. Хиалуроновата киселина хидратира кожата и намалява бръчките. Продуктите съдържат и SPF 15 и UVA защита, които предпазват кожата от преждевременното фотостареене като могат да бъдат идеална основа за грим.

 

Силата на ритуалите – спокойствие в забързаното ежедневие>>

 

Продуктовата серия Eucerin Volume-Filler включва дневен, нощен крем и крем за грижа за кожата около очите. Дневният крем се предлага в два варианта - подходящ за нормална към смесена кожа, с лека текстура, некомедонен, идеален за кожа, склонна към несъвършенства; дневен крем специално за суха кожа, с по-богата текстура за по-интензивна хидратация. Нощният крем, в допълнение към трите активни съставки, съдържа и декспантенол за допълнително стимулиране на регенерирането на кожата през нощта. Кремът за грижа около очите видимо намалява фините линии и бръчките и е напълно подходящ при използване на контактни лещи.

 

Как да се избавим от досадното акне завинаги>>