Освежаване на уморените очи и покриване на тъмните кръгове и то светкавично! Възможно ли е това?

Съществуват толкова много фактори, които влияят на външния вид на кожата, от диетите до излагането на слънце и стареенето. С течение на времето всички тези фактори в комбинацията с липсата на сън и ежедневната умора, могат да доведат до появата на тъмни кръгове. В действителност, този проблем е доста често срещан, като цели 52% от жените са се сблъсквали с него.

Няма място за паника! Тук е Jean d'Arcel със своята професионална козметика за лице, която е специално разработена, за да се грижи за окоочния контур. Тази революция в грижата за кожата не само ще ви помогне да се справите с тъмните кръгове под очите, но също така ще ви накара да изглеждате много по-свежи и ще премахне изморено изглеждащите очи.

За да се получат желаните резултати, тази професионална козметика за лице притежава комплекс от фавоноиди, аминокиселини, пептиди и хиалуронова киселина, които деликатно хидратират кожата около очите и я активизират, чрез подобряване на кръвоснабдяването ѝ. Тестовете показват, че за кратък период торбичките и тъмните кръгове под очите изчезват напълно.

Използваният халоксил в специално разработената професионална козметика за лице води до заздравяване на най-горния кожен слой, чрез засилване на микроциркулацията и премахване на вредните свободни радикали. Халоксилът има изключително мощно действие и при разграждането на пигментите, което е много важно в борбата с тъмните кръгове под очите. Не на последно място е укрепването и стягането на кожата, което води до премахването на торбичките.

Резултатите са налице почти моментално. Охлаждащият ефект в следствие на хидратирането ще ви даде сияйна кожа, без признаци на умора, просто свежест в най-чист вид.

Просто, но много добро решение на проблема
Сега можете да постигнете дълготраен ефект в борбата с тъмните кръгове, без да се налага да използвате тежки гримове, за да прикривате следите от умората и външните фактори. И всичко това в няколко много лесни стъпки:
1.С леки масажиращи движения нанесете специализираната козметика за лице върху зоната около очите. Започнете от външният ъгъл и не пропускайте нито милиметър. Не натискайте силно, просто оставете върха на пръстите ви да се движи по нежната кожа.
2.Нанасяйте професионална козметика за лице всяка сутрин, като част от ежедневната грижа за кожата ви.

Текстурата не е мазна и бързо попива в кожата, което прави продукта изключително подходящ за използване и под други кремове и грим. Веднага ще почувствате едно облекчение, а нежната му формула води до незабавно, естествено и дълготрайно покритие. Само след няколко дни погледът ви ще изглежда в пъти по-различен. Забравете за уморените очи, те много скоро ще останат в миналото.

Подходяща ли е тази козметика за лице за мен?
Със сигурност ще си зададете този важен въпрос, но ако търсите дълготрайно решение срещу тъмните кръгове под очите, то професионалната козметика на Jean d'Arcel за околоочен контур е точно за вас. Помахайте за сбогом на проблемите и кажете „Здравей, блестящ поглед!“