Що е то поведенческо стареене?
Идеалната кожа – красива и сияеща – е универсална мечта, към която всички се стремим. Кожа, която „старее” по различен начин, в зависимост от начина ни на живот обаче, е индивидуален проблем.

В резултат на дългогодишни изследвания и наблюдения над хиляди жени, Vichy разработва съвършено нов метод в противостареещата грижа като обръща внимание на един нов фактор: поведението на жените. „Поведенческото стареене” се свързва с индивидуалния начин на живот. това е нова посока в противостареещата грижа за кожата, която за първи път взима под внимание един изключително важен фактор – поведението на потребителя.

Как да дадем на кожата си втори шанс за 8 дни?
Първият идеализиращ крем-серум за забележително възстановяване качествата на кожата, изпитан от вашия начин на живот се нарича Vichy Idealia Life Serum. Какво постигате с него за 8 дни:



- свеж тен
- равномерен цвят
- отпочинал вид
- фини пори



Серумът притежава клинично доказана ефективност при небалансиран начин на живот: ежедневен стрес, замърсяване, прекомерно излагане на uv-лъчи, нездравословно хранене.

Експертни познания и опит в една формула
Крем-серумът е обогатен със златни и червени перлени частици, които композират идеалния цвят на кожата, той озарява кожата и я подхранва в дълбочина с ценните си активни съставки. Кожата моментално изглежда по-гладка, жизнена и сияйна. емулгираната текстура образува лек и немазен защитен слой на повърхността на кожата и я защитава от ежедневните замърсявания.