Няколко тайни за разкрасяване, които наистина ще имат видим ефект и ще ви накарат най-после да прикриете дефекта, който винаги ви е дразнил.

 

Искате: Повдигнат бюст

Вероятно гърдите, които имахте на 17 отдавна ги няма, но можете да направите така, че да изглеждат отново по „онзи” начин. При това – без пластични операции. Започнете с правилния сутиен. Изберете такъв, който приближава гърдите ви една към друга и ще създаде илюзия за повдигане. Когато пазарувате, търсете сутиен с плат, който свързва двете чашки – колкото е по-къс той, толкова повече ще повдигнете бюста си.

Малко грим (да, грим) също може да помогне. Опитайте с пудра – малко светъл нюанс, нанесен в най-високата видима част на гърдите ви, ще отразява светлината така, че те да изглеждат по-високо разположени, отколкото в действителност са.  Разбира се, това трябва да е деликатно и ненатрапчиво решение, а не маскарад.

Искате: Високи скули

Ключът към по-младежкия външен вид понякога се крие в по-високите и по-добре очертани скули. За скулптурирането използвайте прахообразна бронзова пудра, която нанесете с четка за руж. След това нанесете няколко точки малко кафеникаво розов кремообразен руж по дължината на скулите и към  слепоочията – почти във формата на буквата С. Финалната стъпка е ключова – използвайте чиста четка, за да разнесете кремообразният руж, следвайки пътя на точките.


Искате: плосък корем

Повечето жени знаят за оформящото фигура бельо, но има още няколко трика, които ще създадат илюзията за по-плосък корем. Опитайте да сложите 10-15 сантиметров колан малко под края на сутиена, където сте най-слаби.

Друго магическо действие? Носете неща, които подчертават раменете ви – така талията ви ще изглежда по-малка, защото вниманието ще пада горе. Накрая, опитайте се да не се изгърбвате. Вместо това – изправете торса си и си представяйте, че има връв, дърпаща пъпа ви към гръбначния стълб. Ето, така е по-добре.

 

Очаквайте скоро втората част.