Случвало ли ви се е колкото и да се чувствате добре в кожата си, на снимка да изглеждате крайно неудовлетворяващо? Проблемът не е във вас... а в стойката. За съжаление колкото и изваяно да е едно тяло, във фотографията, кодовете за стил и красота са различни от тези в модата.

Няма нужда от паника – на помощ идват професионалните модели и техните малки хитрини за неотразима визия. Следвайки следващите прости стъпки, този летен сезон приятелките ви определено ще завидят на плажните ви снимки. Опитайте!

#На пръсти

Снимка: Pinterest.com

Дългокраки или не, позирайте на пръсти. Така тялото ви ще се извае, а краката ви ще изглеждат неустоимо сексапилни. Съветваме ви да потренирате у дома пред огледалото – така лесно ще усвоите запазването на равновесие и ще откриете своя най-добър ъгъл.

#Изтъкнете извивките на тялото

Колкото и неестествено да се чувствате, вирвайки дупето си, ще изглеждате невероятно. Не забравяйте да държите гърба изправен, а лицето с високо вдигната брадичка и широка усмивка.

#С чупка в кръста

Тази позиция също може да ви се стори малко прекалена, но не се залъгвайте. Колкото повече преекспонирате с нея, толкова по-секси ще изглеждате. Съветваме ви да ангажирате и горната част на тялото си – ръка на кръста или пръсти в косите определено ще ви помогнат да изглеждате като истински модел на плажа.

#3/4 фас

Снимка: Pinterest.com

За тези от вас, които се притесняват от фигурата си препоръчваме да застанете в три четвърти фас. Тази позиция ще излъже камерата, че сте малко по-фини, отколкото всъщност сте и ще ви даде нужното самочувствие. Не забравяйте да приберете корема и да вдигнете брадичката – така слънцето ще озари лицето ви.

#Извисете красивата си фигура 

Високите токчета ще ви принудят да изправите гърба и значително ще подобрят цялостната ви визия. Не правете грешката да ги взимате на плажа – край басейна ще се чувствате много по-уверени, отколкото на пясъка и със сигурност ще съберете погледите.

#Крак връз крак

Поставяйки единия крак пред другия, ще излъжете камерата, че сте надарени със сексапилната форма на пясъчен часовник. Не пропускайте да изправите раменете и да подарите най-приканващия си поглед на обектива. Повярвайте ни – определено си струва.

#Забавлявайте се

Най-важното от всичко – забавлението. Все пак трябва да приемете лятото такова, каквото е – почивка от реалния свят. Почувствайте го и именно тогава ще бъдете искрено удовлетворени от плажните си снимки.