Всеки си има вкус що се отнася до цвета лак за нокти. Какво обаче казва астрологията и кой е подходящият лак за нокти за всяка дама според нейната зодия:

Овен – лак в лилаво


Жените овни са кралици на маникюра. Често се лакират с червени лакове за нокти, но на тях също им отиват и лилавите нюанси, които им помагат да разквият приключенския си дух.

 

Телец – лак в зелено


Телците изглеждат чудесно със зелен лак за нокти. Зеленият цвят означава изобилив и същевременно стимулира личното и професионално развитие.

 

Близнаци – лак в оранжево


Емоционалността и светлината, която извира от близнаците зодията може най-добре да изрази с оранжевия цвят. Портокаловите нюанси на лака за нокти изразяват плам и слънце – точно като за близнаците.

 

Рак – лак в сребристо


Бисерните лакове най-много съответстват на въздържаните раци. От тях на раците най-много отиват сребристите – цвят, който напомня на сенчестия интериор на черупката им.

 

Лъв – лак в бронз


Лъвовете трябва да изразят своята сила чрез цвят, който представлява изобретателност и издръжливост – това именно са бронзовите цветове и нюанси.

 

Дева - червено


Червеният цвят най-добре отговаря на девите. Той отлично се вписва в техния стил и представлява идеалното допълнение към атмосферата, която създават представителките на този знак.

 

Везни – голи нокти


Везните знаят, че по-малко е повече. Те вярват в съблазнителна сила на финеса и затова залагат на лак за нокти в  неутрални нюанси, или т. нар. Много популярни напоследък Nude или голи нокти.

 

Скорпион – лак в розово


Зад съблазнителна усмивка на скорпиона всъщност се крие чувствително сърце. Представителките на този знак няма нужда да крият чувствителността. Напротив - трябва да покажат нежната су страна, използвайки розови нюанси лак за нокти.

 

Стрелец – лак в черно


На стрелците най-много им ходи черен лак за нокти, защото този цвят напомня мистерия. Мистериозноста е част от стила на стрелците и те трябва да изтъкнат тази особеност чрез цветове върху ноктите си.

 

Козирог – лак в синьо


Сините нюанси лак за нокти най-много съответстват на дамите козирози. Цвят, който напомня на вода е отличен избор за представителките на този знак.

 

Водолей – лак в неон


На водолеите им отиват всички цветове лак за нокти, но като че ли неоновите лакове успяват да се впишат най-добре в стила на зодията и нения свободолюбив дух.

 

Риби – лак в сиво


На тайнствените и творчески риби най отговарят сивите нюанси лак за нокти. Човешкото око различава широка гама от около 500 нюанса на сивото, така че не е като да няма от какво да избирате.