.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Каква е връзката между ноктите и чорапите?

LadyZone.bg | преди 5 години
чорапи
Снимки: kelsiesnailfiles.com/
Какво ще кажете за нещо различно, което да носим върху ноктите си

Какво ще кажете за нещо различно, което да носим върху ноктите си? Можем да се вдъхновим от чифт обувки или от хрумките на дизайнерите, но майсторство е да си направиш ноктите да изглеждат досущ като чорапите ти.

маникюрКой е дръзнал да го направи ли? Канадската студентка, която списва собствен блог Келси Роджърс. Ето как се прави това чудно изкуство върху нокти:

чорапи1.
Нанесете основа.
2. Нанесете един пласт черен лак и изчакайте да изсъхне добре.
3. За да образувате триъгълна форма, която да запълните с друг цвят лак, използвайте две ленти прозрачно тиксо. Кръстосайте ги, след което лакирайте триъгълника на върха на ноктите в сребристо.
4. Изчакайте да изсъхне и махнете тиксото.
5. По същия начин запълнете триъгълника, който е в основата на ноктите – чрез тиксо и в коралов цвят лак. Ако искате да създадете акцент на безименния пръст, когато го лакирате разменете сивия и кораловия лак. Изчакайте да изсъхне добре и махнете тиксото.
6. Белите линии може да направите като опишете два хикса в двата края на ноктите.
7. Накрая нанесете топ лак за запечатване на резултата.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?