Бялото грозде по естествен начин подобрява структурата на кожата и укрепва мускулите около бюста. Снимка: Thinkstock /Guliver Photos

Колкото и да не обичаме да делим хората по външни белези, все пак ни се налага, когато искаме да дадем адекватни съвети. Има хора с мазна и суха кожа, със светла и тъмна коса, а когато говорим за бюст, вече го делим на естествен и изкуствен. И след като многократно сме говорили за силиконовите гърди, време е да отдадем нужното на естествените.

Те, милите, също както кожата на лицето, се нуждаят от специална грижа, за да запазят свежия си и младежки вид по-дълго време.

Редовните масажи ще запазят свежестта на бюста ви. О, да не забравяйте и контрастния душ. Снимка: Thinkstock /Guliver Photos
Освен правилният сутиен, който не оставя следи по кожата, не ви задушава, не притиска бюста и му помага да стои на достатъчно разстояние от земята, са нужни хидратиращи грижи и леки масажи.

Препоръчително е да разтривате гърдите с кръгообразни движения, а хидратиращата грижа да съдържа екстракт от грозде и кигелиа. Кигелиа е африканско дърво, чиито плодове съдържат съставки, които стимулират производството на нови клетки. Бялото грозде по естествен начин подобрява структурата на кожата и укрепва мускулите около бюста, като оказва лифтинг ефект върху отпуснатите гърди.

Нужни са ви около 30 дни леки масажи сутрин и вечер с гел за бюст или друг подходящ крем, за да изпъкнат естествените ви гърди в цялата си прелест.