Пролетта наближава и всички искаме около нас да е цветно. Този сезон ще говорим за цветове не само в дрехите, аксесоарите, грима и лаковете за нокти. Този сезон ще е цветно и в косите. Много цветно!

Лабораториите на L’Oreal Professionnel разработват за първи път уникална технология, благодарение на която днес имаме цвят – интензивен, вибриращ, щур, а след няколко дни можем да се разделим с него напълно безболезнено и безвредно. Този продукт се нанася изключително лесно и бързо – като детска игра – всеки може да го направи сам, вкъщи, пред огледалото. Но с него могат да се направят и сложни техники, които само професионален фризьор може да изпълни.



Всичко това е Hairchalk (Хеърчолк) – „тебишир“, под формата на „грим“ за коса. Със своята палитра от 6 цвята – Розови очила, Виолетов сън, Син океан, Градинско парти, Коралов залез, Бронзов плаж – Hiarchalk ще внесе пролет в косите на всяко момиче.

Вече можеш спокойно да експериментираш, без да се притесняваш, че ефектът ще остане трайно и че за да получиш красив резултат трябва да изсветляваш косата си – Hairchalk може да се нанесе върху естествена, боядисана или обезцветена коса. И нанасянето отнема само 5 минути!
Вече можеш спокойно да се забавляваш – довечера си на купон и искаш да впечатлиш приятелките си с красив розов кичур. Но в края на седмицата ти предстои интервю за мечтаната работа. Hairchalk може да допринесе за парти настроението, а цветът в косата ти ще изчезне след 2-3 измивания с шампоан.

Толкова е лесно! Ако пък искаш да запазиш цветния кичур за по-дълго време – просто нанеси повече количество продукт – така, цветът ще избледнее чак след 2-3 седмици. А отмиването е красиво и естествено – няма да видиш никакви следи по дрехите и кърпата за коса.

Вече можеш всичко това, благодарение на Hairchalk, който ще откриеш във фризьорските салони – L’Oreal Professionnel. Бъди на гребена на модната вълна с цвят в косите – както правят звездите и IT момичетата! Защото е модерно!