Дръзка, секси, изпълнена с изненади и забавна...  Хайди Клум има многолика същност и всеки ден тя разкрива различна своя страна. Имайки предвид това, тя създаде своята първа колекция червила в колаборация с марката Astor.

Heidi Color Last VIP Lipstick обединява шест дълготрайни, великолепно наситени, модерни нюанса, всеки от тях носещ почерка и личния подпис на Хайди. 

Вдъхновена от последните тенденции от модните подиуми, колекциата е красива и богата палитра от свежи телесни, зашеметяващи розови, ярко коралови и наситено пурпурни цветове. Можете да изберете цвета на устните си, така че да бъде в синхрон с онази черта на характера ви, която искате да подчертаете. Чувствате се сладка и нежна? Изберете деликатния телесно–розов нюанс Sweety #002. Спохожда ви вдъхновение? Посегнете към смелата фуксия с номер Arty#005. 



Като артистичен директор на Astor и лице на марката, Хайди коментира: „Обичам да експериментирам с всякакъв вид грим и истински се забавлявам като опитвам нови цветове и стилове. Това ме вдъхнови да създам нова колекция червила, която да съдържа изобилие от забавни цветове и нюанси, от които всяка жена да може да избира. И тъй като обичам да създавам собствени комбинации, не бих искала да съм ограничена от една-единствена визия.

Цвят, обогатен със скъпоценен камък

Интензивната цветова формула е обогатена със специална бленда от скъпоценен камък, за да осигури още по-зашеметяващ ефект. Наситеният и жизнен цвят издържа до осем часа върху устните, без компромис с комфорта, влажността на кожата или блясъка. Не изсушава устните, не избледнява и не се размазва, а оставя устните чувствени и меки.

Ексклузивната опаковка с личния подпис на Хейди



Хайди постави своето име върху всяко червило Heidi Color Last VIP. Шикозния цвят е поставен в супер гладка черна опаковка, която е подписана от Хайди със златисти букви, завършени от симпатичен зластист символ – сърце. Опаковката е заобиколена от златна панделка, а вътрешността на червилото е решена в златисто.