Разглеждайки ефирните снимки на beauty блогъри и fashion привърженици често се питаме - "как го правят?" Водени от силното си чувство за естетика и стил, всяка една от нас желае да изглежда безупречно с всеки следващ ден. Да, но изграждането и поддържането на подобаващ външен вид са свързани не само с време, но и със средства. 

За красив и добре оформен маникюр са необходими повече от просто лак за нокти, лакочистител и 15 минути от времето ви. 

Трябват четки, четчици, иглички, пинцети, гъбички, лепенки и не само... Стоп! Това плюс това, плюс онова и накрая сметката излиза по-висока от сумата, която ще платим в салона за красота. 

Затова днес ви представяме три алтернативни начина да направите модерен маникюр използвайки инструментите и аксесоари, с които всяка една от нас разполага. А това са - фиба за коса, скубещо ластиче и мрежа. 

#Искате нео-френски маникюр, но нямате лепящи лентички? Но имате скубещо ластиче, което лесно влиза в употреба. 

Снимка: H&M Press office

#Точки, точици и не само... фантазия, но четката на лака за нокти е неудобна за прецизното оформяне на фините украси по ноктите. Затова фибата за коса е идеална за целта. 

Снимка: H&M Press office

#Какво ще кажете за нещо по-така? Beauty блогърите използват какви ли не приспособления за направата на красив и оригинален маникюр - тампончета, лепенки, плочки за декорация на ноктите и какво ли още не... Да, но ние не разполагаме с такъв асортимент от аксесоари. Повод да бъдем изобретателни, използвайки ластична мрежа. 

Снимка: H&M Press office