Красотата изисква жертви! Казваме си го всеки път, когато отидем на кола маска или трябва да се разделим с по-голяма сума пари, за да се разхубавим. Но има вариант, при който можем да сме едновременно красиви и да не ни боли. А именно – епилация с PRIMElase. 

Какво е различното?

PRIMElase е най-мощният диоден лазер в България и процедури с него могат да се направят в студио Нирвана (Бул. Александър Пушкин 15, София). Представете си как сами, бавно и полека се опитвате да отлепите лентата с коламаска от крака си. Болката е в пъти повече, отколкото, ако професионалист я дръпне силно и рязко и така премахне излишните косми. Този принцип важи и при лазерите за епилация.

PRIMElase дава много добри резултати при отстраняване на тънки косми. Все пак никой не обича след епилация да се изненада от оцелелите по случайност тънки косъмчета.

В допълнение, уредът за този вид епилация има охлаждащ се апликатор, който поддържа температура от 6 градуса по време на терапията. Така не се усеща топлината от светлинната енергия и чувството е доста по-комфортно. Охлаждането при провеждане на такъв тип процедури намалява болката. Не случайно при пробиване на ухо за поставяне на обеци, меката част предварително се обтрива с лед. Да не забравяме и че повечето съвременни модели епилатори вече имат в комплекта и възглавничка, пълна с охлаждащ гел, с който се третира кожата преди работа.

Ефектът от лазерната епилация се вижда още след първата процедура. Косъмчетата не само намаляват значително, но и се забавя техният растеж. С всяка следваща процедура космите все повече намаляват, докато се стигне до изчезването им. Поддържащи процедури се правят при необходимост, веднъж годишно.

Знаете ли, че:
Специалистите препоръчват лазерната епилация, когато жената е с проблемна кожи, предразположена към акне, врастнали косъмчета и пигментация по кожата, която се появява вследствие на епилация.