Има много начини да пътуваш – с кола, самолет, кораб, велосипед. Единственият начин да се пренесеш моментално на място, за което си мечтаеш обаче, са ароматите. Щом България мирише на българска роза, а Холандия на лалета, то на нас ни се иска на мига да се пренесем в екзотично Мароко. Една от запазените марки на страната е дървото арган, наричано още дървото на живота, от което се добива едно от най-скъпите етерични масла в света – аргановото.

А докато заедно с аромата на арган сме мислено в Мароко, маслото може да направи чудеса за косата, кожата и ноктите. Етеричните масла обаче имат един сериозен недостатък – утежняват косата и могат да доведат по-бързото й омазняване.

Именно тук идва така необходимата помощ от експертите на Pantene, които сливат науката и природата в невероятна комбинация. След дългото пътешествие от Мароко до лабораториите на Pantene Pro-V от аргановите плодове се извлича висококачествен и чист екстракт, който се влага в продуктите от серията Pantene Nature Fusion Oil Therapy.


Само с четири стъпки увредената коса е видимо по-здрава и красива – шампоан, балсам, 2-минутна маска и спрей без отмиване.

1.и 2. Шампоанът и балсамът с подхранващо арганово масло заздравяват косата от корена до върха и я защитават от вредното въздействие на стилизиращите продукти и процедури.

3.Маската, от своя страна, осигурява 24-часова защита от увреждане и оставя косата гладка и мека.

4.Последният щрих в грижата за косата, който придава завършен вид на всяка прическа, е спреят с арганово масло.