Снимка: beyonceonline.comСини нокти
Манията за сини нокти може би тръгна от току-що родилата Бионсе, която няколко дни след раждането се появи на няколко събития, демонстрирайки невероятна визия и страхотна форма. Част от тази визия бяха и сините й нокти – маникюр и педикюр. Ако искате да бъдете актуални това лято, то побързайте да си купите син лак – нюансът си избирате вие, достатъчно е само да е наситен и забележим, защото това ще е основният ви моден коз.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosЦветна очна линия
Очите са първото нещо, което забелязваме общувайки с някого. Следователно лесно можете да направите впечатление с промяна във визията им. Вместо традиционната черна линия, пробвайте нещо, свежо и слънчево, което ще ги озари и ще хвърли допълнителен акцент върху лицето.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСветли устни
Макар ярко червените и наситено розовите устни да си остават актуални, светлите нюанси ще ви донесат повече лекота и чувство за фееричност през лятото – розово, прасковено, лилаво. Не забравяйте, че червилото или гланцът трябва да съдържат леки брокатени частици, за да може ярката светлина да се отразява в тях.