С малък Мишо

се натъкнахме на нещо много забавно, различно и интересно. Абе... честно казано... страхотно! Какво пък е това, което може да бъде толкова различно и привлекателно за един капризен и палав двугодишен малчуган?

Ами...играчките. Онези играчки, в които е събран... целият свят!

Цветовете на природата, слънцето и небето, обсипаните в злато дървета през есента, пухкавите падащи снежинки през зимата, разпукващата се за нов живот зелена магия на пролетта, и морето, и чайките през лятото...и... то не какъв и да е..., ами свят от дърво! Дърво, превърнато във феерия, пъстрота и многообразие от почти живи чудати същества – по-хубави и от истинските...

Снимка: plantoys.bg

 

И това не е всичко

Каучуковото дърво, от което са изработени играчките на Plan Toys, е... екологично. Какво значи това? В производството им основно е залегнала целта да се намалят отпадъците, да се спести енергия и да може материалите повторно да се използват чрез иновативни методи за рециклиране на хартия и други продукти. Тези прекрасни сладурии са сътворени от необработвано с химикали дърво; изписани с нетоксични бои и оформени изящно и безопасно.

И спокойно...

За всички малчугани - от малки до големи - има... по много и от всичко! За бебчовците – дрънкалки с разнообразни форми и цветове, активна гимнастика, играчки за креватче, кубчета и книжки. За по-големите умници – острови и джунгли, игри за балансиране, развиващи интелектуалното развитие, чудни музикални инструменти с различно и очарователно звучене, влакчета, рингове, конструктори и всевъзможни играчки за сглобяване, бутане, теглене, нареждане и пренареждане, пъзели, мозайки и... какво ли още не!

Снимка: plantoys.bg

 

Кубчетата и пъзелите, строителните елемементи са така измислени и изработени,

че привличат и ангажират вниманието на детето и не само пораждат интерес и любопитство, а развиват и стимулират най-различни творчески заложби и таланти у мъниците.

Именно защото са дървени,

тези великолепни играчки са съхранили в сърцевината си частица от душата на живото дърво. Може би затова децата ги обикват толкова много. И ако не е скътана някъде на прашния таван, дървената играчка остава завинаги в най-съкровените спомени от детството...

Снимка: plantoys.bg