Eдва ли има човек, който не се страхува от старостта. В 21-ви век, когато външният вид е изключително важен, все повече хора търсят начин да запазят младежкия си вид.

Преди години единственият начин беше корекция чрез скалпел, но днес нещата стоят много по-различно. Вече има не един метод да спрем времето или да го върнем назад без „да лягаме под ножа”.

Съществуват ботокс, филъри, липофилинг, радиочестотни апарати, лазери – все методи, които ни помагат да изглеждаме значително по-млади, без лифтинг.

Днес ще се спрем на ботокса и филърите. Най-популярни са филърите с хиалуронова киселина, тъй като е доказано нейното полезно действие върху човешкия организъм. Хиалуроновата киселина се използва за мезотерапия, за попълване на бръчки и увеличаване на обема на устните.

От доста време ботоксът е обект на противоречиви коментари. Някои доктори го намират за неприемлив, дори твърдят, че е вреден, други смятат, че той е революционно откритие.

В търсене на истината попитахме д-р Крахтова какво мисли тя по този въпрос.

Интервюто с д-р Крахтова, както и демонстрация на процедурата можеш да видиш във видеото към статията, което е предоставено за LadyZone.bg специално от екипа на PRO.bg