Проба-грешка. Така открих стимуланта за коса на Икаров. Минах и през други неуспешни и никак неефективни маски, кремове, балсами и масла, обещаващи блестящи резултати след първата употреба.

Ползвам стимуланта за коса от повече от 2 години. Не помня коя опаковка по ред си купувам, но явно съм доволна. Фризьорката ми казва, че косата ми е блестяща, мека и хидратирана. Какво повече мога да искам?



Използвам го почти всяка седмица през уикенда, когато мога спокойно да се намажа и да стоя с него няколко часа. Ако си правя някаква домашна маска, пак слагам няколко капки и от него. Нанасям в корените, разресвам, за да се разнесе и по цялата дължина на косата. Съставките му – екстракт от бял равнец, коприва и латинка, разтворени в 4 масла - розмариново, лавандулово, от бергамот и иланг-иланг, са изключително благотворни за растежа на косата, за регулиране на омазняването, за придаване на блясък и здравина.

Увивам косата в найлонова шапка и затоплена хавлия. След няколко часа изплаквам. Не се притеснявайте, заради мазните съставки – косата се разпенва малко по-трудно, но се измива лесно и без никакви остатъци от маслата.

Ами, това е... А, и цената изобщо не ми се струва космическа – 4 лева и някакви стотинки...