Снимка: GettyImages/Guliver PhotosДеми Мур
За запознатите с тайните за красота на актрисата Деми Мур не е тайна, че тя използва малки червейчета, които пият кръв, за да изглежда добре и да поддържа форма. Деми се подлага на терапия с пиявици, които източват насъбралите се токсини в организма й.

Катрин Зита ДжоунсСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Актрисата признава, че тайните на нейната красота се крият повече в кухнята, отколкото в несесера с грим и козметика. Красивата съпруга на Майкъл Дъглас избелва зъбите си като втрива в тях пресни ягоди. За красива и гладка кожа, Катрин си приготвя смес от мед и сол и втрива в тялото.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСинди Крауфорд
Неувяхващият модел Синди Крауфорд също смята, че най-големите тайни всъщност са най-прости. За да поддържа кожата си еластична, млада, мека и стегната Синди винаги държи в хладилника си по едно шишенце с прясно мляко. По примера на Клеопатра, само че моделът не се къпе в него, тя впръсква по малко мляко на лицето си през целия ден.

Джулия РобъртсСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Актрисата от култовия филм „Хубава жена” държи изключително много на своите красиви и нежни ръце. За да изглеждат те винаги по този начин Джулия подхранва кожата и ноктите със зехтин. Всеки ден тя мие ръцете си със смес, в която се съдържа малко от полезната мазнина. Рецептата е особено ефективна за студените дни, когато кожата е напукана през повечето време.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosДженифър Лав Хюит
Красивата брюнетка разкрива, че използва изключително много паста за зъби. Сигурно затова зъбите й изглеждат толкова бели. Освен за миене на зъби обаче, Дженифър използва пастата за почистване на порите на лицето, както и за минимизиране на петна от пъпки и др.

Сандра БълокСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Запознатите с навиците за разкрасяване на Сандра Бълок сигурно знаят, че тя не се срамува да обясни, че най-ефикасното нещо за справяне с подпухналите тъмни кръгове под очите, което е пробвала е крем против хемороиди.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosТери Хатчър
„Отчаяната съпруга” Тери Хатчър също има своята кухненска тайна, която я кара да изглежда поне с 10-ина години по-млада и това е дъхавото, наситено, неустоимо, червено вино. Естествено, че Тери не е алкохоличка, просто актрисата предпочита да се къпе в алкохолната напитка, направена от грозде.