.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 топ тренда за ноктите тази есен

LadyZone.bg | преди 4 години
Маникюр
Getty Images/ Guliver Photos
... или с какви лакове за нокти е добре да се въоръжим, за да сме актуални през есента и зимата

За момичетата, които обичат да са в час с последните тенденции, независимо дали при дрехите, обувките или цветовете на ноктите – сигурни сме, че вече сте готови за есенните нововъведения в модата. През последните няколко сезона изкуството за рисуване върху ноктите и въобще – дължините и формите им, наистина преживяха бурни промени. С всички нови методи, които правят възможно да сте с винаги страхотен маникюр, ние също сме нетърпеливи да разберем какво ново ще е актуално през вече настъпващия есенно-зимен сезон.

И така, накратко: тази есен ноктите ще бъдат тъмни с нюанси от черно до червено и тъмносиньо. Освен това актуални ще са и по-светлите цветове – бяло, кремаво, както и убитите тонове. Другият тренд в поп-артът – с всякакви разнообразни текстури и дизайни, които ще ви придадат униклен вид.


Тренд 1: Тъмни нюанси

Маникюр
Thinkstock/ Guliver Photos


Този сезон – тъмносиньо, черно и кърваво червено


Тренд 2: Светли нюанси

Маникюр
Getty Images/ Guliver Photos


Ако тъмните нокти не ви допадат, обърнете се към светлата страна на монетата. Нюансите варират от бяло, кремаво до убити тонове или съвсем без лак.


Тренд 3: Смел арт за нокти

Маникюр
Getty Images/ Guliver Photos


Ето нещо за посещавалите курсове по рисуване, но ако не сте умели с четката, можете спокойно да ползвате печати. Забавлявайте се, докато създавате своите шедьоври, за които всички ще ви завиждат.


Тренд 4: Металически нюанси

Маникюр

Getty Images/ Guliver Photos


Изфукайте се пред всички с блестящи нокти – злато, сребро или бронз – всичко е на мода.


Тренд 5: Френски маникюр с изненадващ нюанс

Маникюр
Getty Images/ Guliver Photos


Добавете изненадващ цвят към френския си маникюр – вместо традиционното бяло, ползвайте розово, лилаво, а защо не и черно или зелено?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
Постите ли преди Великден?