Студеният сезон няма да ни откаже да бъдем красиви, нали? Ето как да го направим, за да бъдем актуални:

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosНатуралният грим все още е на мода – няма нищо по-хубаво от гладката кожа, нежните устни и мекия поглед. И всичко това подчертано по деликатен начин точно като Лили Собиески, Фърги от Блек Айд Пийс и Дженифър Анистън.


Снимка: GettyImages/Guliver PhotosМодата на тънките вежди остана далеч в историята, затова през есенно-зимния сезон актуални ще бъдат дебелите вежди, небрежно поддържани и леко рошави в стил Камила Бел, Меган Фокс и Кийра Найтли.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСъществуват десетки начини да носите очна линия и още по толкова да бъдете актуални през този сезон. Ретро акцентът с извитата очна линия в стил Мерилин Монро ще донесе свеж акцент във външния вид на всяка жена в студените дни. Ето ги дамите, които обичат да се гримират по този начин: Тейлър Суифт, Линдзи Лоън и Ема Стоун.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosОпушеният грим не е това, което беше. Цветовете се променят изцяло – светлите заменят тъмните. Опушеният ефект можете да постигнете не само с черно и сиво, но и с кафяви, червени, зелени и златисти сенки – като Чарлийз Терон, Ева Лонгория и Дженифър Лопес.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosЗимата е студен сезон, затова нека поне сгреем устните си с топли цветове – червеното ще продължава да властва почти във всичките си нюанси. Жената вамп продължава да властва, а с нея и Тейлър Суифт, Камерън Диас и Амбър Хърд.