Красивата кожа през лятото е защитената кожа. Това ще потвърди всяка дама, която държи на това. Точно преди лятото Vichy ни изненадва с цели 4 нови слънцезащитни продукта от серията Capital Soleil, с които да се радваме здравословно на слънцето.

Новият кадифен ВВ крем SPF 50+ предназначен за нежната кожа на лицето подобрява качествата й, съдържайки хиалуронова киселина. Подходящ е за нормално до суха кожа.


ВВ флуидът Dry Touch SPF 50 също е предназначен за кожата на лицето. Специфичното при него е матиращият ефект, постигнат чрез съдържащото се в него царевично нишесте и предназначението за нормална до мазна кожа.


И двата продукта озаряват кожата, като я предпазват от вредните лъчи на слънцето. Освен това незабавно й осигуряват натурален тен с бронзиращи пигменти.

Вижте и другите продукти>>>

Третият продукт е предназначен за тялото - прозрачен хидратиращ спрей за тяло Hydra Mist: SPF 50/SPF 30 – с ултрафлуидна текстура с копринен ефект и сух завършек. Освежаващ и хидратиращ спрей-аерозол без алкохол, без парабени, хипоалергенен и водоустойчив.



А с последната иновация от Vichy това лято родителите ще бъдат спокойни за кожата на децата – това е супер пяната за деца с плодов аромат SPF 50. Действа ефективно срещу UVB + къси UVA + дълги UVA-лъчи, с висока водоустойчивост (до 6 измивания). За чувствителна кожа. Без парабени и хипоалергенна. С уникален плодов аромат и цветна текстура за оптимално покритие.