Очаквайки хубавото време да се случи най-после, се замислихме, че можем да не стоим и да чакаме то да дойде, а да го предизвикаме с някоя и друга разкрасителна процедура. Ами, така де, ако го чакаме все някога ще ни се изчерпи търпението. А, така,  лакирайки си ноктите у дома, ще си представяме, че пясъкът нежно гали стъпалата ни, а морският бриз чувствено си играе с косата ни. Ето какво не трябва да забравяме, подготвяйки се за слънчеви и щастливи емоции.

Перфектен педикюр
Ако през зимата ноктите на краката ви остават неоформени и нелакирани (причината е,че те така или иначе не се виждат), то пукне ли се хубавото време и изкараме ли сандалите, добре поддържаният педикюр автоматично става задължителен.  Както хубавият маникюр показва отношението на една жена към самата нея, така и педикюрът подсказва колко грижи полага тя за добрия вид на тялото си. Така че, не се чудете, ами хващайте пилата и лака за нокти, и се заемайте с работа.

Малко здравословен тен
Ако сте от аристократичните притежателки на млечно бяла кожа, преди да посетите горещите плажове, трябва да подготвите себе си за безмилостното слънце. Иначе, знаете, че дори и половин час под жарките му лъчи могат да се окажат фатални. Най-добре е да ползвате слънцезащитни продукти още щом пукне пролетта. В последните години слънцето е изключително опасно дори и в този ранен етап. За да не сте толкова белички при първата среща на кожата с UV-лъчите, можете да се възползвате от услугите на някое соларно студио.

Косъмче тук, косъмче там
Ако изпълнението на предишните две процедури можете да отложите за ден-два, то с обезкосмяването трябва да действате безкомпромисно. Никоя жена не може да си позволи да ходи „необработена”. Независимо как премахвате малките и досадни натрапници - дали епилирате, депилирате или бръснете, крайният резултат трябва да внушава красива и гладка кожа.