.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

3 йога пози за лицето, с които ще изглеждате наистина млади

LadyZone.bg | преди 5 години
красота
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Най-новата мода за млада кожа

Знаете ли коя е най-новата процедура за млада кожа, която можете да си направите сами у дома, и на която се доверяват много известни личности? Това е йогата за лице, която от известно време насам набира голяма популярност, заради лесното си приложения от всеки.

„Отпускайки лицевите мускули, особено там, където се събира повече напрежение, като челюстта, веждите и челото, можем да противодействаме на бръчките, като правим някои от обичайните гримаси” казва Annelise Hagen, който е йога инструктор в Ню Йорк и е автор на книгата „Йога за лицето: Елиминирайте бръчките с естествен фейслифт”. Ето неговите съвети за млада кожа, които може да изпробвате у дома:

Поза „Изненадай ме”
Тя е предназначена за изглаждане на бръчките на челото. Отворете широко очите си, опитвайки се да се види повече от бялото им. Задръжте така, докато се насълзят. Чрез упражняването на мускулите около очите и челото, се елиминират негативните ефекти от „намръщеното лице”, което често си слагаме.

Поза „Надуй бузите”
Позата е предназначена за изглаждане на скулите. Поемете си дълбоко въздух, но не го гълтайте, а напълнете бузите с него. Трябва да изглеждате като надути жаби. Това упражнение подсилва мускулите на скулите и предотвратява изтъняването им. Така винаги ще имате красив релеф на бузките.

Поза „Кукленско лице”
Усмихнете се широко, така че да се видят зъбите ви. С върха на пръстите натиснете нагоре на височината на ноздрите, между носа и бузите. Повдигнете мускулите нагоре, след което натиснете надолу. С позата ще заздравите една от често инжектираните зони с филъри и ще стегнете мускулите там.

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?